Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frisse slastamppot met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar.
Kook de eieren 8 min.
Scheur de kropsla grof.
Pel de eieren en snijd ze in kwarten.
Giet de aardappelen af en stamp tot een grove puree.
Schep de crème fraiche, kropsla en veldsla erdoorheen.
Rasp de gele schil van de citroen en schep die erdoorheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frisse slastamppot met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven