Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde andijviestampot recept
Gegratineerde andijviestampot recept

Gegratineerde andijviestampot


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil en was de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in ca. 20 minuten gaar.
Verwarm de grill voor.
Verwarm ondertussen in een koekenpan de vloeibare bakboter en bak daarin de ui, de champignons en de paprika in ca. 5 minuten, breng op smaak met zout en peper.
Giet de aardappels af, voeg de warme melk toe en stamp ze tot een smeu´ge puree, voeg de andijvie en de helft van de kaas toe en roer goed door elkaar.
Schep dit over in een ingevette ovenschaal.
Verdeel de ui, de champignons en de paprika over de stamppot en bestrooi met de rest van de kaas.
Zet de schaal onder de grill en laat 3 minuten gratineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde andijviestampot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven