Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hete bliksem met klapstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon en de wijn aan de kook. Leg de klapstuk in de pan en kook op laag vuur 1n 1,5 uur gaar.
Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.
Schil de appels en snijd ze in blokjes. Kook de appels met 75 ml water en de suiker in 8 minuten zacht. Stamp of pureer de appels tot een grove moes.
Verwarm de melk. Giet de aardappelen af, stamp de aardappelen met de melk en de boter tot een grove puree. Schep er de appelmoes door en breng op smaak met zout en peper.
Snijd het klapstuk in plakken. Schep de stampot op 4 borden, maak een kuiltje in het midden, giet hier wat bouillon in en serveer met de klapstuk.

Allergenen Informatie

Voor dit hete bliksem met klapstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven