Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hete bliksem met klapstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Leg de klapstuk in de pan en kook op ca 1,5 uur op laag vuur gaar
Kook de aardappelen in een bodem water met zout in ca. 20 minuten gaar.
Schil de appels, snijd ze in blokjes en kook de appels met 75 milliliter water en de suiker in 8 minuten zacht. Stamp of pureer de appels tot een grove moes.
Verwarm de melk met de boter. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de melk en de boter tot een grove puree. Schep er de appelmoes door en breng op smaak met zout en peper.
Snijd het klapstuk in plakken. Serveer de stampot met de bouillon en het klapstuk.

Serveersuggesties

Vervang 250 milliliter vleesbouillon door soepel rode wijn.

Allergenen Informatie

Voor dit hete bliksem met klapstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hete bliksem met klapstuk heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Jammer, klapstuk in 30 minuten gaar? Lijkt mij niet mogelijk.
    Jaccor gaf dit recept op 22 mei 2013 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven