Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool stamppot met ananas recept
Rode kool stamppot met ananas recept

Rode kool stamppot met ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, maak de rode kool schoon en snijd deze in smalle reepjes of schaaf de kool. Kook de aardappelen samen met de rode kool en het citroensap in 20 minuten gaar. Leg de rookworst de laatste 5 minuten bij de aardappelen en de kool of warm het 10- 20 minuten in een pannetje met water op. Giet de aardappelen en de rode kool af en stamp ze met boter en de melk fijn. Roer de ananasstukjes en de kaneelpoeder erdoor. Warm het gerecht goed door en breng op smaak met peper en zout en eventueel wat ananassap. Serveer met rookworst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rode kool stamppot met ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven