Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot rauwe andijvie met shoarmaschnitzel, spekreepjes en paprika recept
Stampot rauwe andijvie met shoarmaschnitzel, spekreepjes en paprika recept

Stampot rauwe andijvie met shoarmaschnitzel, spekreepjes en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en kook de aardappelen. Stamp ze fijn en voeg zout en peper, melk en créme fraiche toe en maak er een fijne puree van. Snijd de schnitzels, meng deze met een eetlepel shoarmakruiden en laat deze intrekken. Snijd de paprika in fijne reepjes. Bak de spekreepjes in de olijfolie bruin en voeg de schnitzelreepjes toe. Roerbak deze en voeg de paprikareepjes toe. Voeg de rauwe andijvie aan de puree toe en vervolgens de schnitzelreepjes en de paprika, doe de geraspte kaas erdoor en verwarm het geheel door en door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stampot rauwe andijvie met shoarmaschnitzel, spekreepjes en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven