Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf stroganoff met rode wodka recept
Boeuf stroganoff met rode wodka recept

Boeuf stroganoff met rode wodka


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in blokjes. Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Bestrooi het vlees met zout. Verhit 25 gram boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan en fruit de sjalotjes met knoflook in het achter gebleven bakvet. Voeg de paprika's met champignons toe en bak het 5 minuten mee. Voeg het vlees met paprikapoeder toe en schenk er zo veel water op dat het vlees onder staat. Verkruimel het bouillontablet erboven en breng het geheel aan de kook. Stoof het vlees in 2 uur op laag vuur zachtjes gaar. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de wodka met creme fraiche en peterselie toe. Breng het geheel op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boeuf stroganoff met rode wodka recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven