Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in kleine stukjes (niet te klein) en bak ze in de pan. Haal ze weer uit de pan en kruid het vlees met peper en zout. Doe het in de pan en bak.
Doe in een mok het water, een scheut azijn, het laurierblaadje en de bouillonblokjes.
Zet het vuur even hoog en doe de uien er weer bij. Giet het water erbij. Roer goed door en zet het vuur weer laag.
Laat 2-2 uur staan en haal net voor het opdienen het laurierblaadje eruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven