Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hachee recept
Hachee recept

Hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien snijden. Vlees braden tot het bruin is. Uien toevoegen en blijven roeren tot uien bruin zijn. Water toevoegen tot het mengsel net onder staat. Kruiden toevoegen naar smaak (pas op voor de kerrie) Laten sudderen voor ongeveer 2 a 3 uur met deksel half op de pan. Mocht hachee te dun zijn eventueel binden met maizena en azijn. Om donkerdere kleur te krijgen voeg "buisman" koffiestroop toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven