Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse hachee recept
Hollandse hachee recept

Hollandse hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dibbelstenen. Pel de uien en steek in elk stuk ui een kruidnagel.
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin.
Voeg de bouillon, zout en wijn toe en breng dit al roerend aan de kook.
Doe de ui, peperkorrels, laurierblad, wijnazijn en de basterdsuiker erbij. Breng weer aan de kook al roerend.
Temper de hitte en laat de hachee ruim 2 uur zachtjes stoven.
Het vlees word dan zo zacht dat het uit elkaar valt.
Verwijder de laurierbladen en kruidnagels.
Bind het vocht met maizena tot een dik papje.

Serveersuggesties

Lekker bij rode kool en kruimige gekookte aardappels. De wijn kan ook weggelaten worden,vervang deze met water.

Allergenen Informatie

Voor dit hollandse hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven