Hachee met ketjap

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes van 4 cm en bestrooi ze met peper en zout.
  2. Verhit de helft van de in een ruime braadpan en bak het vlees in ca 10 minuten rondom bruin aan.
  3. Was en snijd de doormidden.
  4. Pel de knoflook en snijd fijn.
  5. Was de takjes .
  6. Voeg de , de knoflook en de en de bouillon toe en stoof het vlees op laag vuur met het deksel half op de pan in 2,5 uur gaar.
  7. Roer af en toe en voeg wat water of bouillon toe als het teveel is ingekookt.
  8. Schep het vlees uit de pan, in de zeef en vang het vocht op.
  9. Gooi het vel van de en het weg.
    Pel de en snijd ze in halve ringen.
  10. Verhit de rest van de in dezelfde braadpan.
  11. Bak de goudbruin.
  12. Zet het vuur laag en strooi de over de .
  13. Schep goed om en roer tot de lichtbruin is en opgenomen door de .
    Vul het opgevangen braadvocht met water tot ca. 0,5 liter.
  14. Voeg het vocht toe aan de en breng al roerend aan de kook.
  15. Voeg het vlees, de azijn, de , de en de ketjap toe en roer goed door.
    Laat de hachee op laag vuur nog 1 uur zacht koken.
  16. Roer regelmatig door, zodat het niet aan de bodem vastkoekt.
  17. Voeg wat water of bouillon toe als de hachee te dik wordt.
  18. Verwijder de en en breng op smaak met peper, zout en wat azijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • runderbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
752 kcal
37%3008 kcal
Vetten
29 g.
41%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
118 g.
45%472 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hachee met ketjap