Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noord Afrikaanse stoofvlees recept
Noord Afrikaanse stoofvlees recept

Noord Afrikaanse stoofvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien en de knoflook fijn. Pel de tomaten en hak ze grof. Fruit de uien en de knoflook even aan en voeg er het vlees aan toe. Schroei het dicht aan alle kanten en overgiet met de bouillon. Voeg er nu de kruiden, het kaneelstokje, de tomaten en het citroensap aan toe. Laat dit nu ongeveer 1,5 uur sudderen op een matig vuur tot het vlees mals is.

Serveersuggesties

Je kan nog verse korianderblaadjes gebruiken om te garneren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit noord afrikaanse stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven