Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pleur in de pan recept
Pleur in de pan recept

Pleur in de pan


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de uien grof en snijd het vlees fijn. Fruit de uitjes en voeg het vlees toe. Als de hele boel gaar is, voeg je wat water toe en het laurierblad. Intussen snijd je ook de rest van de groente in niet al te kleine blokjes. Na een uurtje voeg je die toe, samen met de tomatenpuree. Laat dit nog lekker zo'n 1,5 uur gaar sudderen. daarna een flinke scheut currysaus en eventueel zout, peper en sambal naar smaak. Lekker met turks brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pleur in de pan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven