Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romeinse kipschotel recept
Romeinse kipschotel recept

Romeinse kipschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en snijd deze in grove stukken, snijd de bleekselderij, snijd de champignons in vieren. Maak de knoflook schoon. Meng de bloem met de paprika, tijm, peper en zout en wrijf de kippenpoten ermee in. Verwarm de boter of olie en bak hierin de kip samen met de spek bruin. Doe de knoflook, ui, bleekselderij, champignons, wortel en krieltjes (alleen als ze niet voorgekookt zijn, als ze dat wel zijn moeten ze er later bij) erbij en bak dit alles even mee. Voeg de laurierbladeren met de kruidnagels, tomatenpuree en wijn toe en laat het gerecht met de deksel op de pan 1 uur zachtjes stoven. Serveer met salade en stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit romeinse kipschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven