Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleesstoofpot met appels recept
Rundvleesstoofpot met appels recept

Rundvleesstoofpot met appels


Ingrediënten


135

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes en pel de sjalotjes.
Verhit de boter in een braadpan en schroei hierin het vlees snel dicht. Bestrooi met zout en peper. Voeg de sjalotjes bij het vlees en bestrooi met de bloem, bak het geheel nog 2 minuten.
Voeg de rode wijn en de tijm toe en evt. wat water, zodat het vlees voldoende vocht heeft.
Laat het vlees ca. 3 uur zachtjes stoven.
Schil intussen de appels, snij ze in vieren, verwijder de klokhuizen en halveer de partjes.
Snij de schil van de sinaasappels, zodat het vruchtvlees zichtbaar wordt en snijd met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit.
Voeg aan het eind de appels, de sinaasappels en de appelstroop toe aan het vlees en laat nog 20 minuten mee stoven.
Bestrooi voor het serveren met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundvleesstoofpot met appels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven