Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Satéstoof recept
Satéstoof recept

Satéstoof


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Verhit in een braadpan de olie. Bestrooi het vlees met zout en peper, en bak in 5 minuten rondom bruin aan. Schep het vlees uit de pan, fruit in het bakvet, de ui. Bak de sambal 1 minuut zachtjes mee.
Schenk de kokosmelk in de pan, voeg de ketjap en de pindakaas toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag. Doe het vlees terug in de pan en stoof in anderhalf uur gaar.
Kook de rijst volgens aanwijzingen verpakking. Breng de satéstoof naar wens pittig op smaak met extra sambal.
Verdeel de rijst over 4 borden, schep de satéstoof erbovenop en garneer met de seroendeng.

Allergenen Informatie

Voor dit satéstoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven