Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofpot met runderlappen en bier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees en bak dit met de boter. Als het bruin is, voeg dan het bier en de bouillon toe. Laat het vlees doorgaren en snijd intussen de andere ingrediŽnten. Voeg na een uur de knolselderij, winterpenen, uien, selderij, jeneverbessen, kruidnagel en laurierblad toe. Voeg na nog een uur de ontbijtkoek in stukjes toe en laat nog enkele minuten meestoven. Verwijder de laurierblaadjes.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree en spruitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofpot met runderlappen en bier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven