Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel groene kool met kaas recept
Stoofschotel groene kool met kaas recept

Stoofschotel groene kool met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappelen en verdeel ze in flinke parten. Leg de aardappelen in een pan. Maak de kool schoon, snijd hem fijn en was ze. Leg de kool op de aardappelen. Schenk er zo veel water op dat het geheel 1/4 onder staat. Voeg zout en boter toe en breng de stoofschotel aan de kook. Laat het gerecht 30 minuten zachtjes koken, zonder te roeren. Giet het vocht af in een kom. Meng het aardappelmeel aan en bind hiermee het vocht tot een sausdikte. Breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de aardappelen voorzichtig door de gare kool en voeg de geraspte kaas toe. Geef de saus apart bij de stoofschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel groene kool met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stoofschotel groene kool met kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Leuke recepten.
    Riek. gaf dit recept op 19 maart 2015 5 uit 5 sterren
  • De saus was lekker omdat ik jus van gegrilde kip erbij had gedaan. Maar de groene kool vond ik niet zo'n succes. Het is te eten en daar is ook alles mee gezegd.
    Lianne V/d Kamp gaf dit recept op 12 november 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven