Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofspek recept
Stoofspek recept

Stoofspek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees aan beide zijden aan. Voeg de balsamico, het uitje, knoflook, tomatenpuree toe en blus af met de wijn en de bouillon. Draai het vuur laag en laat het zonder deksel 45 minuten stoven. Kook de spaghetti. Voeg de groentemix en de spaghetti toe aan de saus. Leg een speklapje op een bord, verdeel er wat spaghetti met saus over en bestrooi het met basilicum.

Allergenen Informatie

Voor dit stoofspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven