Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suddervlees recept
Suddervlees recept

Suddervlees


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de boter in een braadpan en fruit de ui lichtbruin. Schep de uien uit de pan. Schud het vlees om met de bloem, zout en peper en bak het in porties rondom bruin. Voeg dan de rest van de ingrediŽnten toe en giet er zoveel water bij tot het vlees net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat op lage stand met het deksel op de pan ca. 2,5 uur gaar stoven. Gebruik hiervoor evt. een sudderplaatje.

Serveersuggesties

Om de kruidnagel terug te vinden steek ik hem in het laurierblad.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit suddervlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Suddervlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Wauw! We maakten vaak stoofvlees en vond het nooit echt lekker maar dit recept heeft dat veranderd! Lekkere volle smaken, heb stiekem wel iets meer stroop en kruiden toegevoegd en iets minder mosterd ... Lees reactie
    Nicole gaf dit recept op 23 augustus 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik ben het helemaal met Jeanine eens! Dit is een toprecept! Tip: Ik stoof het gaar in de oven in een Le Creuset pan. Zeker 2,5 uur op 125 graden.
    Tamara gaf dit recept op 8 oktober 2012 5 uit 5 sterren
  • Dit is de lekkerste Hollandse suddervlees pot die ik ooit heb gemaakt! Yummie.
    Jeanine gaf dit recept op 30 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven