Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensgebraad met curry en sherry recept
Varkensgebraad met curry en sherry recept

Varkensgebraad met curry en sherry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad het vlees rondom in een pan. Snijd de sjalotten en de paprika in stukjes en doe dit tesamen met de tomatenblokjes in de pan. Leng dit aan met de sherry. Kruid dit met de curry, peper en zout en laat dit nu 60 minuten stoven in de pan met een deksel erop. Haal het vlees nu uit de pan en houd het warm. Voeg nu de room toe aan de saus en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel nog wat curry toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensgebraad met curry en sherry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven