Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tapas-diner op zijn hollands recept
Tapas-diner op zijn hollands recept

Tapas-diner op zijn hollands


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de makreelpate de vis met een vork zo fijn mogelijk.
Klop in een kleine kom de slagroom bijna stijf.
Schep de makreel met het bieslook erdoor en laat het minstens 1 uur intrekken.
Meng voor de komkommersalade de komkommer met de honing-mosterd dressing en laat de smaken 1 uur intrekken.
Halveer voor de spiesen de plakjes ham en rol elk plakje ham op. Steek afwisselend blokjes kaas, opgerolde plakjes ham en de cherrytomaatjes op de prikkers.
Meng voor de garnalencocktail de garnalen met de cocktailsaus. Leg in 4 glaasjes een beetje sla en schep de garnalen er boven op.
zet alles op een mooi dienblad en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tapas-diner op zijn hollands recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven