Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgetterolletje met bacon en garnaal recept
Courgetterolletje met bacon en garnaal recept

Courgetterolletje met bacon en garnaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de courgette goed. Snijd hem met de kaasschaaf in de lengte in lange dunne plakken. Leg op iedere plak courgette 2 plakjes bacon. Leg daarop de garnaal zodat de staart er opzij uitsteekt. Rol het geheel strak op en prik het rolletje vast met een houten prikkertje. Maak op die manier 12 rolletjes. Doe wat peper en zout op de rolletjes. Doe ze in een licht met olijfolie ingesmeerde ovenschaal en bak ze op 200 graden celsius totdat de courgette begint te verkleuren. Tapas klaar !

Serveersuggesties

Maak een tapasbuffet met meerdere warme en koude tapas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgetterolletje met bacon en garnaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven