Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse borrelkaasje recept
Hollandse borrelkaasje recept

Hollandse borrelkaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bereiding is zeer eenvoudig. De kaas heeft wel minstens 1/ 2 uur tot 2 uur nodig om de smaak aan te nemen. De kaas in blokjes snijden. Wat balsamicodressing erover en afgedekt in de koelkast laten tot gebruik. Niet teveel dressing gebruiken, maar zo nu en dan omscheppen zodat alle kaas hiermee in aanraking komt. Serveren: Leg de blokjes op een mooie schaal en druk een walnoot erin. Geef er prikkers bij.

Serveersuggesties

In plaats van walnoten ook lekker met wat geroosterde sesamzaadjes erover gestrooid. Deze kaasblokjes zijn ook heerlijk door een salade. Je kunt ook balsamicoazijn nemen met wat kruiden erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hollandse borrelkaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven