Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tortillatosti's met gerookte zalm en met warme maissalade


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Verhit 1 eetlepel olie in een steelpan en bak de helft van de lente-ui in 1 minuut hierin op laag vuur. Voeg de mais , stukjes tomaat en naar smaak zout en peper toe en laat op matig vuur warm worden.
Bestrijk 4 tortilla's dun met olie en leg ze met de oliekant onder op een plank.
Strooi de tacokruiden en de resterende lente-ui over de tortilla's, verdeel de zalmsnippers en de kaas over de tortilla's en leg er een tortilla op.
Bestrijk deze ook met olie.
Zet 2 koekenpannen op middelhoog vuur. Leg in elke pan een tortillatosti en bak 3 minuten. Druk de tosti's tijdens het bakken met een spatel plat.
Keer de tosti's en bak de andere kant ook 3 minuten houd de tosti's warm.
Snijd de tortillatosti's door en serveer ze met de maissalade

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tortillatosti's met gerookte zalm en met warme maissalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven