Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen recept
Gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen recept

Gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snij de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten en pitten (het is het mooist om het steeltje te laten zitten!).
Snij de courgette in kleine blokjes. Snipper de uien.
Meng met de kikkererwten, de sperzieboonstukjes en 1 eetlepel olijfolie en schep dit even om. verdeel dit mengsel daarna in de paprikahelften.
Meng de geplette tomaten (inclusief sap) met azijn en suiker in een magnetronschaal en verwarm dit 8 minuten zonder deksel op 900 watt. Roer halverwege een keer en voeg wat basilicum toe.
Schep de saus over de gevulde paprika's en verwarm het geheel zo'n 20 minuten op 900 watt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde paprika's met courgette, kikkererwten en sperziebonen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Dit wordt een heerlijk gerechtje voor morgen. Ik gebruik wel alles vers, zoals tomaten en kikkererwten!
    Browney gaf dit recept op 16 juni 2014 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven