Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenburger recept
Bonenburger recept

Bonenburger


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. (gasstand 4). Doe de olijfolie in een sauspannetje. Fruit de ui hierin aan gedurende 5 minuten. Doe wortel, pepertje en knoflook erbij en roer 1.5 minuten goed om. Haal de pan van het vuur . Maak de bonen fijn. Doe ze samen met de broodkruimels bij het groentemengsel. Maak op smaak met peper en zout. Verdeel in acht gelijke porties en vorm er burgers van. Rol die door de broodkruimels of paneermeel. Plaats de burgers op een ingeoliede ovenplaat. Bak ze tot de bovenkant er bruin en krokant uitziet, draai ze om en bak ook de andere zijde bruin krokant. Leg op keukenpapier en serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit bonenburger recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven