Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Schil de appels,verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes.
    Kook het met de stukjes appel 5 minuten, laat het vocht verdampen.
    Schep de lenet-ui jam en sambal door de appel.
  2. Voeg en peper naar smaak toe.
  3. Zet de compote tot gebruik in de koelkast.
    Snijd de kaas in 4 plakken van 2 cm dik.
  4. Doe het losgeklopte ei in een diepbord en het op een plat bord.
    Wentel de plakken kaas eerst door het ei en dan door het .
  5. Herhaal dit en druk de panade goed aan.
    Verhit de in een keoekenpan en bak de kaasplakken op hoog vuur in ca 4 minuten mooi bruin, keer ze halverwege.
  6. Ze mogen niet gaan uitlopen.
    Leg de kaasplakken op de borden en schep de appelcompote ernaast
    Leker met gekookte krielaardappeltjes en een salade van veldsla.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal badjak en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • jong kaas, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas en boter
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
288 kcal
14%1152 kcal
Vetten
50 g.
71%200 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gebakken kaasplak met pittige appelcompote