Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde ananas recept
Gefrituurde ananas recept

Gefrituurde ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de ananas en verwijder de oogjes goed, dit in verband met eventuele eitjes van insecten en was de annanas zorgvuldig. Snijd hem in dikke plakken van ongeveer een halve cm. en verdeel de plak in 3 of 4 stukken. Maak van de meel, eieren en zout een dik beslag. Verhit de olie in een kleine braadpan. Doop de stukjes annanas in de honing en vervolgens in het deegbeslag en frituur ze tot ze lichtbruin worden. Heerlijk als bijgerecht voor een indische rijsttafel. Je kan het ook eventueel met harde groene bananen doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven