Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse omelet recept
Griekse omelet recept

Griekse omelet


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook eerst de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit in een hapjespan of grote koekenpan de olie en bak de prei op een laag pitje totdat het zacht is. Voeg dan knoflook toe en bak paar minuutjes, vervolgens de courgette erbij en bak 2 minuutjes mee. Voeg dan rijst, munt, dille en feta toe. Roer even om en voeg vervolgens de eieren toe en peper en zout naar smaak.
Leg een deksel op de pan en bak de omelet in ca. 12.5 min gaar. Als de bovenkant droog kun je omelet nog omdraaien (schuif m voorzichtig op een bord, leg er een ander bord op, draai om en schuif m voorzichtig weer terug in de pan). Bak de bovenkant nog 2 minuutjes.

Serveersuggesties

Lekker met een salade!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griekse omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven