Pannenkoeken met rode kool

Ingrediënten

+ -
print

Voor de pannenkoeken:

Voor de rode kool:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Maak eerst het beslag voor de klaar.
  2. Meng het , , en een beetje tot een egaal beslag en zet weg.
    Snijd de rode in dunne reepjes.
  3. Ontdoe de van schil en klokhuis en snijd in dunne partjes.
  4. Ontvel de en snijd in kleine stukjes.
  5. Doe de in een koekenpan en verhit de olie, voeg de rode en toe en laat ongeveer 12 minuten pruttelen.
  6. Voeg nu de en de toe en laat voor nog eens 5 minuten pruttelen.
  7. Maak op smaak met het paprikapoeder, , en .
  8. Als laatste voeg je de toe.
  9. Houd alles warm.
    Bak nu van het beslag 8 in de , beleg met de rode , rol op en serveer meteen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pannenkoeken kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pannenkoeken kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • pannenkoeken en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pannenkoeken kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
547 kcal
27%2188 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
70 g.
26%280 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pannenkoeken met rode kool