Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige rijst recept
Romige rijst recept

Romige rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd alle groenten terwijl je het water aan de kook brengt. Laat de rijst zeker 15 min. koken.
Roerbak eerst de ui in een beetje olie zodat die lekker krokant is. Bak vervolgens de courgette en champignons mee. Voeg zeker 3 eetlepels zoete chilisaus toe en bak nog even mee. Voeg daarna het hele bakje creme fraiche toe samen met de cashewnoten. Als je pijnboompitten wilt moet je deze eerst even roosteren (zonder olie) en op het laatste erbij doen. Het geheel even opwarmen en naast de rijst opdienen.

Studentenmaaltijd: lekker, goedkoop en makkelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven