Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen recept
Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen recept

Spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spinazie laten ontdooien en overtollig vocht eruit knijpen. Paddenstoelen schoonmaken en grote exemplaren halveren. Uien pellen en in partjes snijden. 3 eetlepels olie in wok verhitten. Hierin aardappelen in ca. 10 minuten gaarbakken. Geregeld omscheppen. Rest olie in koekenpan verhitten. Hierin uien en paddenstoelen 5 minuten bakken. Spinazie en tijm toevoegen en ca. 5 minuten mee verwarmen. Naar smaak zout en peper en toevoegen. Noten grofhakken, toevoegen aan aardappelen en 1 minuut meebakken. Spinazie en notenaardappelen over 4 borden verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinazie, paddenstoelen en notenaardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven