Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vegetarische chili


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding:
Snij alvast de koriander en peterselie.
Snij de tomaten en courgette in blokjes en versnipper de ui.
Snij de chili peper en gooi de pitjes weg.
Knoflook pureren of in stukjes snijden.
Verwarm de oven op 180 graden.

Doe de uien en knoflook in de pan, zodra de knoflook een beetje glazig is, voeg de tomaten, berlotti bonen, chilipeper en courgette toe. Roer dit even goed door elkaar. Vervolgens voeg de peterselie, koriander, een theelepel chilipoeder en een theelepel komijnzaad toe. Proef of de smaak voor jou goed is.
Voeg daarna peper en zout toe.

Tip:
Probeer het naanbrood knoflook koriander eens bij dit gerecht!

leg nu het naanbrood in de oven, dit moet meestal 8 min in de oven liggen.

laat de chili ondertussen lekker sudderen.

doe de zure room in een bakje en zet alles op tafel alvast klaar.

als het naanbrood klaar is (7-9min) zou de chili al een beetje ingedikt moeten zijn.

serveer de chili met het naanbrood en eet met een lepeltje zure room.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische chili recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven