Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Veggie  indische boerenkool stamppot recept
Veggie  indische boerenkool stamppot recept

Veggie indische boerenkool stamppot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar en smoor de boerenkool in een laagje water en de eetlepels azijn gaar in 30 min.
Als de aardappels gaar zijn, stamp ze fijn, doe de nasi kruiden en een beetje kookvocht van de boerenkool erbij tot ze lekker soepel is, voeg dan de boerenkool en eventueel voor extra pit de rest van de kruiden erbij. Ui kan rauw erbij gegeten worden en smullen maar.

Serveersuggesties

Kan ook nog 20 min in de oven op 200 graden met paneer(broodkruim) en kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit veggie indische boerenkool stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven