Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken zeetong recept
Gebakken zeetong recept

Gebakken zeetong


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de groenten en blancheer ze beetgaar. Bestrooi de tongfilets met zout en peper en wentel ze door de bloem. Klop de bloem van de tongfilets. Verwarm in een pan 4 eetlepels olijfolie en 25 gram roomboter. Bak de tongfilets aan beide zijden lichtbruin, haal ze uit de pan en houd ze warm. Kook de tagliolini al dente in water met een beetje zout en 1 eetlepel olijfolie. Doe de eidooiers in een pan en klop ze samen met het witbier en een snufje zout au bain marie tot de saus goed warm en schuimig is. Klop er 25 gram, in kleine vlokjes, roomboter door tot de boter goed opgenomen is. Schep op voorverwarmde borden de tagliatelle, leg hierop de geblancheerde groenten en de gebakken zeetong. Schep de sabayonne er omheen en garneer met 2 partjes limoen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken zeetong recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven