Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde tilapia met zoethoutsaus recept
Gegrilde tilapia met zoethoutsaus recept

Gegrilde tilapia met zoethoutsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper het sjalotje. Maak de venkel schoon en snijd hem in dunne repen. Breng de slagroom met de fond, de sjalot en het zoethout tegen de kook aan. Neem de pan van het vuur en laat de room afkoelen. Zeef de afgekoelde room en druk het vocht uit de sjalot. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Bestrooi de visfilets met peper en zout en bestrijk ze met olie. Kook de venkel in weinig water met zout beetgaar. Breng de room met de fond op een laag vuur aan de kook en voeg peper en zout naar smaak toe. Leg de vis op een rooster onder de hete grill en grill de filets in 10 minuten bruin en gaar. Keer halverwege de grilltijd. Bind de saus met een beetje allesbinder. Verdeel de venkel over de borden, leg de vis erop en lepel de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde tilapia met zoethoutsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven