Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde zalm met mosterdsaus recept
Gegrilde zalm met mosterdsaus recept

Gegrilde zalm met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de citroen en snijd deze in plakjes
Besprenkel de zalm moeten met citroensap.
Verwarm de grill voor en vet het grillrooster in.
Bestrooi de vismoten met peper en zout, leg ze op het rooster en bestrijk de bovenkant met olie.
Plaats het rooster onder de grill, 10 cm van de warmtebron en bak de zalm 4.5 minuten aan elke kant.
Bestrijk de moten opnieuw met olie wanneer ze omgedraaid worden.
Verwarm intussen de ingrediënten voor de mosterdsaus.
Laat de saus al kloppend zachtjes koken totdat deze iets dikker wordt.
Leg de gegrilde zalm op voorverwarmde borden.
Schep er iets mosterdsaus over en garneer met partjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde zalm met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven