Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde paling met rozemarijn recept
Gemarineerde paling met rozemarijn recept

Gemarineerde paling met rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paling en dep droog met keukenpapier. Giet de olijfolie in een kom en klop er de azijn, rozemarijn, laurierpoeder, zout en peper door. Laat de paling 3 uur marineren onder af en toe keren. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Neem de paling uit de marinade en dep ze droog. Rijg ze aan grillerpennen om en om met een half blaadje laurier. Plaats de pennen op de rand van het bakblik zodat de vis niet de bodem raakt. Verdeel de marinade over de paling. Zet de bakplaat in her midden van de oven en controleer na 20 min. of de paling gaar is, halverwege keren. Serveer op een voorverwarmde schaal, bestrooi met peterselie en schik er de schijfjes citroen over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde paling met rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven