Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon, wijn, wijn
Suiker
basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon, wijn, wijn
Koemelk
roomboter, kippenbouillon, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, slagroom, boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
roomboter, melk, slagroom, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
Vis
schelvis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Schelvis gegaard in lavendel boter met daarbij aardappelmousseline met rozemarijn heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Interessant recept, is lekker! Ik heb de vissen wel wat langer laten garen.
Jan 15 december 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.