Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde en gefrituurde tarbot recept
Gepaneerde en gefrituurde tarbot recept

Gepaneerde en gefrituurde tarbot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de gemengde groenten in boter en olie. Roer de melk, de slagrom, 1 ei, 1 mespuntje maÝzena, zout en peper tot een beslag. Schenk dit beslag op de gebakken groenten, roer het geheel tot een dikke saus en draai het vuur uit. Kruid de visfilets met zout en peper, vet ze in met olie en bak ze kort voor in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Laat ze afkoelen, bestrijk ze met de groentensaus en zet ze 30 minuten in de vriezer. Haal ze vervolgens door de bloem, door 2 geklopte eieren en tenslotte door paneermeel. Frituur ze goudbruin in een ruime hoeveelheid olie. Meteen opdienen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepaneerde en gefrituurde tarbot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven