

Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus
Ingrediënten
- 2 filets van rode forel (200 gram totaal)
- 2 scholfilets zonder huid (175 gram totaal)
- 1 sjalotje
- 1,5 deciliter champagne brut of droge mousserende wijn
- 3 eetlepels extra droge vermouth
- 1 pot visfond (380 mililiter, AH)
- 200 gram boter of margarine
- 1 visbouillontablet
- 1 bekertje crème fraiche (200 mililiter)
- zout
- peper
- 4 sprietjesbieslook
- 6 houten satéstokjes
- staafmixer
Bereidingswijze
Meer Recepten
- In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus4 porties
1 uur
keesgroen - Gepocheerde zalm met bosui en mango4 porties
30 minuten
jacob - Asperges met gerookte zalm en basilicum saus4 porties
35 minuten
marietje
Allergenen Informatie
Voor dit gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gepocheerde visspiraaltjes met champagesaus