Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde zalmforel recept
Gestoomde zalmforel recept

Gestoomde zalmforel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de vis onder koud stromend water en dep droog. Bestrooi de buikholte met peper en zout. Meng de peterselie, knoflook en de sjalotjes goed door elkaar, voeg een scheutje olijfolie toe en roer tot een smeuig geheel. Vul hiermee de buikholte van de zalmforel. Leg de vis op aluminiumfolie, overgiet met de witte wijn en bak de vis aan elke zijde ongeveer 10 min.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoomde zalmforel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven