Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde zalmmoot met knoflook recept
Gestoomde zalmmoot met knoflook recept

Gestoomde zalmmoot met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de knoflook fijn. Verwijder de zaadjes van de peper en hak hem fijn. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Bekleed een stoompan met bakpapier. Leg de vis in de pan en verdeel de knoflook met peper en koriander erover. Stoom de vis 5 minuten in een gesloten pan. Neem de deksel van de pan en besprenkel de vis met limoensap. Bestrooi het gerecht met de bosuitjes. Laat het geheel nog even stomen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoomde zalmmoot met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven