Pittige gestoomde vis
- Herkomst Thailand
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van spargo
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- Verdeel de vis in 4 gelijke porties.
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Pak 4 flinke vellen aluminiumfolie.
- Leg op elk vel een kwart van de , en .
- Leg daarop de vis.
- Meng in een kom alle andere ingrediënten door elkaar tot een sausje.
- Verdeel dit sausje over de porties vis.
- Vouw de pakketjes goed dicht en stoom de vis in ca. 20 minuten gaar.
- De vis wordt in pakketjes in de oven gestoomd.
- Er komt geen vet aan te pas en het is dus vriendelijk voor de lijn.
- Heerlijk met mihoen en sperzieboontjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gestoomde courgettes, prei en vis420m
-
Recept
Ikan bungkus (gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi)455m
-
Recept
Otak otak (in bananenblad gestoomde vis)445m
-
Recept
Gestoomde makreel in een pittige saus450m
-
Recept
Blinde vinken met vis41u15m
-
Recept
Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 71 kcal | 3% | 284 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |