Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde forel uit de grill recept
Gevulde forel uit de grill recept

Gevulde forel uit de grill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de buikholte van de vissen flink met peper en zout. Vul elke vis met de kruiden (houd een paar takjes achter voor de garnering), sjalot en citroenpartjes. Meng voor de saus de tomaat, knoflook, amandelpoeder, ei, mosterd en olijfolie tot mayonaise en voeg naar smaak wat limoensap toe. Rooster de vis aan beide kanten circa 8 minuten. Wok de aspergereepjes even kort tot ze krokant zijn. Haal de vis van de graat. Leg de asperges op een bord en leg de vis hier tegen aan schep de saus er losjes omheen en leg een paar takjes kruiden op de vis.

Serveersuggesties

Dit recept is het lekkerst met zalmforel. Zalmforel is wel duurder dan gewone forel. Met gewone forel is het ook heel lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde forel uit de grill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven