Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honingsesamgarnalen recept
Honingsesamgarnalen recept

Honingsesamgarnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vul een wok voor een derde met olie en verhit deze tot een stukje brood er in 15 seconden bruin wordt. Klop de eiwitten, het maļsmeel en ½ theelepel zout in een kom tot een glad mengsel. Doop de garnalen er tot aan de staart in en laat ze voorzichtig in de wok glijden. Frituur ze in porties, steeds 3.5 minuten of tot dat ze goudbruin zijn. Laat ze goed uitlekken en houd ze warm. Meng de honing, chilisaus, het citroensap en 1 eetlepel water in een steelpan. Roer de saus op een middelhoog vuur tot het iets indikt. Leg de garnalen op een schaal en schenk de honingsaus erover. Bestrooi het met de sesamzaadjes en de lente ui.

Allergenen Informatie

Voor dit honingsesamgarnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven