Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan cakalang bakar (tonijn gestoofd in een zeer pittige saus) recept
Ikan cakalang bakar (tonijn gestoofd in een zeer pittige saus) recept

Ikan cakalang bakar (tonijn gestoofd in een zeer pittige saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de rawits schoon en snipper deze fijn.
Kneus de serehstengel met de achterkant van een mes.
Schil de kunyit en maal deze fijn.
Meng het limoensap met wat zout en marineer de vis hierin ongeveer 1 uur.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn.
Rooster de vis 15 minuten licht aan.
Verhit in een wok de santen met de overige ingrediŽnten.
Als het kookt dan de vis nog even zachtjes mee laten stoven tot het geheel gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan cakalang bakar (tonijn gestoofd in een zeer pittige saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven