Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Hak de in stukken en rasp het vruchtvlees van de .
    Maak de schoon en kneus deze.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
    Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en rasp deze fijn.
    Was de vissenkoppen grondig.
    Laat de kokosrasp voor ca.
  2. een half uur in 1 liter heet liggen, knijp dit grondig uit en zeef de melk.
    Gebruik de verkregen kokosmelk.
    Maak de ingrediënten voor de boemboe’s fijn in de vijzel.
    Verhit olie en bak hier de boemboe’s, sereh, , en djeruk purut in tot het gaat geuren.
    Voeg de kokosmelk toe en roer tot het geheel gaat koken.
    Voeg de en de vissenkoppen toe.
    Laat dit op een laag vuur pruttelen tot de vis gaar is en de olie uit de kokosmelk boven komt drijven.
    Voeg een beetje toe, roer dit door en haal de gulai van het vuur.
    Verwijder de asempitten voor opdienen.
    Serveer met witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
59 kcal
2%236 kcal
Vetten
0 g.
1%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)