Hak de in stukken en rasp het vruchtvlees van de .
Maak de schoon en kneus deze.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Was de vissenkoppen grondig.
Laat de kokosrasp voor ca.
een half uur in 1 liter heet liggen, knijp dit grondig uit en zeef de melk.
Gebruik de verkregen kokosmelk.
Maak de ingrediënten voor de boemboe’s fijn in de vijzel.
Verhit olie en bak hier de boemboe’s, sereh, , en djeruk purut in tot het gaat geuren.
Voeg de kokosmelk toe en roer tot het geheel gaat koken.
Voeg de asem(2) en de vissenkoppen toe.
Laat dit op een laag vuur pruttelen tot de vis gaar is en de olie uit de kokosmelk boven komt drijven.
Voeg een beetje zout(1 stuk) toe, roer dit door en haal de gulai van het vuur.
Verwijder de asempitten voor opdienen.
Serveer met witte rijst.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.