Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ingepakte tarbot recept
Ingepakte tarbot recept

Ingepakte tarbot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Knip 4 stukken bakpapier om de tarbots in de pakken. Snijd de worteltjes met courgette, preien en venkel in smalle reepjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Leg een kwart van de groente op elk papier. Bestrooi de groente met zout en de helft van de kruiden. Leg op ieder groentebedje twee stukken tarbot en verdeel de kruiden met olijfolie en wijn over de vis. Vouw de pakketjes dicht en leg ze op een bakplaat. Bak de tarbot in het midden van de oven in 10 minuten gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ingepakte tarbot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven